پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ 
  • تعداد بازدید : 302
  • کد خبر : ۶۸۴۲
مسعود مختاری، شهردار قدس:
هویت و برند شهر قدس باید صنعت باشد/ جدایی نقاط صنعتی از شهری ناهمگونی خدماتی و ناهنجاری بصری ایجاد كرده است/
مسعود مختاری با بیان اینکه هر شهری برای معرفی خود از یکی از شاخصه های بارز خود استفاده می کند، شاخصه بارز شهر قدس برای برند سازی را صنعت دانست و به تشریح دیدگاه هایش در خصوص بخش صنعتی شهر پرداخت.

مسعود مختاری، شهردار قدس:
هویت و برند شهر قدس باید صنعت باشد/
 جدایی نقاط صنعتی از شهری ناهمگونی خدماتی و ناهنجاری بصری ایجاد کرده است/
تفاهم بین بخش صنعتی و شهری می تواند زمینه ساز توسعه شهر قدس گردد

مسعود مختاری با بیان اینکه هر شهری برای معرفی خود از یکی از شاخصه های بارز خود استفاده می کند، شاخصه بارز شهر قدس برای برند سازی را صنعت دانست و به تشریح دیدگاه هایش در خصوص بخش صنعتی شهر پرداخت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری گفت: هر شهری با یکی از ویژگی های بارز خود شناخته می شود، برای مثال شیراز را با حافظیه و سعدی، اصفهان را با نقش جهان و مشهد را با حرم امام رضا (ع) می شناسند و شهر قدس باید به عنوان یک شهر صنعتی معرفی و برند سازی گردد، چراکه شکل گیری شهر قدس به واسطه استقرار واحد های صنعتی بزرگ بوده است.

وی افزود: شهر قدس در پی مستقر شدن واحد های صنعتی بزرگ در این شهر شکل گرفت که البته بخش قدیمی شهر ساکنان بومی خود را به صورت محدود داشت اما بعد از استقرار این واحد ها کارکنان بسیاری به همراه خانواده هایشان به مرور زمان در این شهر ساکن شدند و شهر قدس با رشد جمعیتی سریع خود به یکی از شهر های متراکم کشور تبدیل شد.

شهردار قدس تصریح کرد: شهر قدس و صنعت به هیچوجه از هم گسسته نبودند و نیستند به نحوی که در حال حاضر نیز بافت شهری و صنعتی با هم درآمیخته اند، اما مشکل از آنجایی آغاز شد که فضای صنعتی از بخش شهری تفکیک گردید و مقدمات شکل گیری یک ناهمگونی بصری- خدماتی را شکل داد به نحوی که اگر رهگذری از شهر عبور نماید نمی داند کدام بخش صنعتی است و کدام بخش دارای خدمات شهری و این موجب شده است کاستی های بخش صنعتی به حساب نبود خدمات عمومی در شهر تعبیر گردد.

وی در ادامه گفت: در سال 89 مصوبه هیات وزیران در دولت همه سوله های صنعتی ایجاد شده را بدون احداث و افزودن واحد جدید به صورت شهرک های صنعتی اعلام کرد که در شهر قدس وسعت این بخش 90 هکتار بود ولی در آن زمان فعالان صنعتی شهر قدس مجوز 250 هکتار را دریافت نمودند که نوعی دور زدن قانون بود.

این مقام مسئول تاکید کرد: پس از تلاش های فراوان حقوقی با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر، در جلسه ای با حضور وزرای مسکن، نیرو، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، در شورای عالی معماری و شهرسازی و ارائه توضیحات طرفین، مستنداتی ارائه شد که در همان جلسه بازگشت به حالت قبلی شهرک صنعتی مصوب گردید و 140 هکتار از اراضی به شهر برگشت.

وی افزود: این فضا به سرانه های شهری از جمله بیمارستان، فضای سبز، فضاهای ورزشی و سایر سرانه ها تعلق خواهد گرفت چرا که شهر از لحاظ تخصیص زمین بسیار در مضیقه بود و این موضوع تا حدودی مشکل زمین را مرتفع نمود.

مختاری بیان داشت: هم اکنون عدم رسیدگی به بخش های صنعتی آشفتگی های بصری بسیاری را ایجاد نموده است که شخصا از این موضوع بسیار دلخور هستم و باید تمهیداتی اندیشیده شود که شهر به صورت یکپارچه دارای نظم بصری قابل قبولی باشد و بنده همین جا اعلام می نمایم تحت یک تفاهم نامه و پرداخت عوارض خدمات، شهرداری حاضر است انجام امور این بخش از شهر را نیز تقبل نماید و ما در این خصوص قدم پیش می نهیم.

شهردار قدس در پایان گفت: شهر قدس دارای فلسفه وجودی صنعتی است و ما این موضوع را یک فرصت برای شهر می دانیم که اکنون با عدم رسیدگی صحیح از سوی مدیریت مجموعه صنعتی به یک ضعف نیز تبدیل شده است و علی رغم اینکه شهرداری ها نمی توانند مطابق قانون به شهرک های صنعتی ورود نمایند اما به دلیل اخلاط کالبدی، ما آماده هرگونه توافقی برای خروج از وضعیت کنونی شهر هستیم و از هیات مدیره شهرک صنعتی برای برگزاری جلساتی در این خصوص دعوت می نماییم.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0